Videolar

Ana sayfa > Kurumsal > Videolar


● Anne-Baba ile Yaşanan Çatışmalar ve Çözüm Yolları

Günümüzde insanların anne babasıyla ilgili olan çatışmaları hızla artmaya başladı. 20-30 yıl öncesine kadar insanlar anne-babalarıyla ilgili daha az şikayet ediyor, anne baba ile ilgili olumsuz duyguları ya da olumsuz söylemleri daha az dile getiriyordu.

● Aşırı Yeme İsteği Nedir? Aşırı Yeme İsteği Nasıl Engellenir?

Aşırı yeme isteği kişinin gün içinde sürekli bir şeyler yeme arzusudur. Aşırı yeme isteği genellikle ruhsal problemlerle ilgilidir.



● Anlamsızlık duygusu nedir? Anlamsızlık duygusuyla nasıl başedilir?

Anlamsızlık duygusu; günümüzde gittikçe artan, sıkça karşılaştığımız duyguların başında gelir. Anlamsızlık duygusunun altında yatan temel duygu hayalkırıklığıdır.

● Boşluk Duygusu nedir? Boşluk duygusuyla nasıl başedilir?

Boşluk duygusu; olumlu ya da olumsuz hiçbir duygu hissetmemek anlamına gelir. İnsan beyni her zaman bir duyguya ihtiyaç duyar, olumlu ya da olumsuz bir duygu hissetmek ister.

● İletişim ve Randevu İçin

Zuhuratbaba Mahallesi, Zuhuratbaba Mahallesi incirli caddesi no 47 Osmancık apartmanı kat 1 daire 2, 34147 Bakırköy/İstanbul


● Borderline Kişilik Bozukluğu

Borderline kişilik bozukluğu nedir? Borderline kişilik bozukluğu neden olur? Borderline kişilik bozukluğunun özellikleri nelerdir?

● Takıntı Hastalığı 

Obsesyon takıntı, kompulsiyon ise takıntıyı rahatlatan davranıştır. Obsesif kompülsİf bozuklukta kişi yaptığı davranışın saçma olduğunu bildiği halde yapmaya devam eder. Kişi devamlı aynı davranışı tekrarlar.

● Oyun Danışmanlığı

Oyun danışmanlığı nedir? Oyun danışmanlığı nasıl yapılır? Oyun danışmanlığı hangi problemleri çözer? Bu videoda size oyun danışmanlığını anlattım.


   ● Çift danışmanlığı 

     Çift ve aile danışmanlığı nedir? Çift danışmanlığı nasıl olur? Çift danışmanlığı ne işe yarar? Bu videoda size  çift ve aile danışmanlığından bahsettim.

● Panik Atak Nedir?

Panik atak nedir? Panik atak neden olur? Panik atak esnasında yapılacaklar. Panik atak eft cümleleri. Bu videoda size
panik ataktan bahsettim.


● Narsistik Kişilik Bozukluğu

Narsistik kişilik bozukluğu nedir? Narsistik kişilik bozukluğu olan kişiye nasıl davranmalı? Narsistik kişilik bozukluğu nedir

● Çocuklarda İnatçılık Sebepleri

Çocuklarda inatlaşma neden olur? Çocuğum çok inatçı nasıl davranmalıyım? 3 yaş inatlaşması nedir?2-3 yaş çocuklarda inatçılıkla nasıl başa çıkılır?


● Depresyon Belirtileri Nelerdir?

Depresyon belirtileri nelerdir? Depresyon nedir? Depresyon nasıl anlaşılır? Depresyon nedenleri nelerdir? Depresyon nasıl iyileşir?

● Yalnızlık Duygusu Nedir?

Yalnızlık duygusu nedir? Yalnızlık duygusu neden olur? Kendimizi neden yalnız hissederiz? Çocuklukta yaşadıklarımız ile yalnızlığın bir ilişkisi var mıdır?