Yorumlar

Ana sayfa > Yorumlar

Yorumlar

Arzu. K… (09.10.2020)
Gülcem Hanımdan üç yıl psikolojik destek aldım. Terapiye başlamaya karar verdiğim dönem kendimi tam anlamıyla boşlukta, tıkanmış ve mutsuz hissettiğim bir dönemdi. Ne anlatacağımı, nereden başlayacağımı, hayatımda nereye bakacağımı bilmediğim için terapinin bana nasıl yarar sağlayacağını da kestiremiyordum. Başladığım süreçte Gülcem Hanımın profesyonel tavrı güvende hissetmemi ve sürece kolaylıkla adapte olmamı sağladı. İlerleyen süreçte de hayatımda tekrar eden döngüleri fark etmemde, hissetmekten kaçtığım duyguları isimlendirmemde ve onları boşaltmamda ve en önemlisi benim talep ettiğim biçimi değil benim için yararlı olan tedaviyi bana sunmasıyla hayat kalitemin artmasına ciddi katkı sağladı. Mesleki donanım ve profesyonel tavırla sunulan bir terapi arıyorsanız Gülcem Hanım kesinlikle doğru adres. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

EBRU E… (12-03-2019)
Gülcem Hanım ile evliliğimde yaşadığım sıkıntılar artık dayanılamayacak bir hal aldığında eşimle araştırmamız sonucunda ve tavsiyelerden yola çıkarak tanıştık. Kendisini daha ilk seanstan konusuna hakim , içten ve rahatlatıcı buldum. Psikolog Hanım ile Ağustos 2018′ den bu yana çalışıyoruz. Kişisel sıkıntılarım olan kaygı bozukluğumun altında yatan ana nedenleri seanslardaki profesyonel soruları ile ortaya çıkardı. Değersizlik duygum, açlık, parasızlık ve ölüm korkularımın nedeni ortaya çıktı. Bence doğru yerlerde doğru teknikleri uyguluyor. Mesela yaptırdığı EFT ler hayatımı baya kolaylaştırdı. Yine EMDR tekniği duygularımda derine indi. Öteki uzmanlara göre, duygumu ilaçla bastırmamı değil gerçek duygumun canımı acıtacağını ve bunu canım acısa da yaşayıp tüketmem gerektiğini söyleyerek beni rahatlattı. Kendisini mesleğinde başarılı, hırslı ve çok yönlü olarak tanımlarım. Bunun yanında, seanslar dışında çok arkadaş canlısı, esprili ve yerine göre mesafeli. Şu anda Gülcem Hanımın terapisine gittiğim danışmanlık merkezi bence bugüne kadar ki en doğru yer. Tam tabiri ile profesyonel. Ayrıca bulunduğu konum da son derece iç açıcı. Oradaki diğer uzmanlar ve sekreter hanım da gayet güler yüzlü. Özetle, Gülcem Hanım’ ı ilk defa psikoloğa gidecek ve korkusu olanlara mutlaka tavsiye ediyorum.

Sevda D. (03-12-2018)
Mutluyum, huzurluyum, kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim ve ailemin hayatını olumlu yönde değiştiren Gülcem hanimla tanışmamız internet sayesinde oldu. Kızıma oyun terapisiyle başlayan yolculuğumuz, çift terapisi ve ardından benim terapimle devam ediyor. Aile içindeki iliskimiz, hayata bakış acimiz çok değişti. 1,5 yıldır danisaniyim ve kattetigimiz yol inanılmaz. Bana kendimi sevmeyi, kendimle barismayi öğretti. İç huzuru buldum. Artık çözümsüz degilim. Her karşılaştığım zorlukta kendime bir yol cizebiliyorum. Neredeyse bir ay süren depresyon halim, bayilmalarim, yemek ataklarim sona erdi. İlaç kullanmadan, birçok teknikle hala devam eden terapi surecimizde hayatimin daha ne kadar iyi olabileceği heyecanı ile her seansı iple çekiyorum. Gülcem hanımı; güleryüzü, profesyonelliği ve yardımseverliği ile ,başarılı bir terapi süreci geçirmek istiyorsanız, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Y .. Y … (05-06-2019)
İşini hakkıyla yapan nadir insanlardan biri. Daha önce pek çok psikoloğa gittim, hepsinden az az fayda gördüm. Hiç birinde bu kadar net fayda gördüğümü hissetmemiştim. Gülcem hanımla yaptığımız çalışmalar hayatımı değiştirdi. Eft’ler özellikle kurtarıcı gibi resmen. Gülcem hanım sürekli kendini yenileyen, farklı teknikler uygulayan yenilikçi bir terapist aynı zamanda. Çok teşekkür ederim. Hayatıma kattıkları için ve işini hakkıyla yaptığı için.

Şeyma (02-03-2018 )
Merhaba. Gülcem hanımı kendimi aradığım bir süreçte öneri üstüne tanıdım.Bu yazdıklarım umarım cesareti olmayan birilerine cesaret olur. Yazacağım çünkü belki minnet borcu belki duygu yoğunluğunun getirdiği bir aktarma isteği.Terapiye başlayalı 1 yıl oldu.Buraya Gülcem hanımla ilgili bir öneri yazmayı düşüneli de 6 ay.. Ama hep bir şeyler engelledi beni.”Tam emin olmadan yazma, süreçten kesin memnun musun, bir şeyler değişiyor mu, iyi bir terapist mi acaba, başkalarını boş yere yönlendirmiş olma” gibi sorular.Şimdi sıyrıldım bu düşüncelerden ve en tepetaklak zamanımda yazıyorum çünkü özüme dönüyorum.Kendimi buluyorum.Yanlışlarımı, acılarımı, eksiklerimi görüyorum.Bunun acısı bile huzur veriyor bazen çünkü kendi acımı çekiyorum.Yolun devamındaki gerçek mutluğu görüyorum.Kendiyle tanışmak isteyen her insan için terapiyi öneriyorum.Bu yolda güvenebileceğiniz bir insan arıyorsanız Gülcem hanıma içiniz rahat gidebilirsiniz.Başlaması zor olan bir yolculuk olsada kendinize bir şans verin.Sevgiler.

yı… (10-06-2019)
Gülcem Hanıma bu site üzerinden ulaştım. Bir travma yaşadım, yaşadığım travmayı çözmek için ulaştım kendisine. Bana iyi gelen ne çok uzak ve mesafeli davranıyor ne de arkadaş gibi. Tam olarak nerde durması gerektiğini biliyor. Sorduğu sorular travmamı çözmemde yardımcı oldu. Uzun süredir terapiye devam ediyorum. Başka sorunlarım olduğunu da anladım terapiye giderken. Kendisini herkese tavsiye ederim. Bana çok iyi bir yol gösterici oldu.

Medine I…(11.11.2020)
Ben Gülcem Yıldırım ile kendisinin ücretsiz yaptığı online eğitim sayesinde tanıştım. Eğitimin konusu Yas Terapi idi. Ben 6 yıl önce Ablam Fadime DSite Editörleri Tarafından Kapatıldıyi over ca dan kaybetmiştim. Ölümünden tam bir yıl sonra bana da aynı tanı konukdu. Amelitat sonrası kemoterapi gördüm. Şimdi iyiyim, fakat ablamı düşünme ve anımsamalarım devam ediyor. Hâlâ bazen hatıralar ağlatıyordu beni. Gülcem Yıldırım’ın eğitimine katıldıktan sonra yasımı tamamladığımı hissettim. Büyük bir rahatlama ve özgürlüklük hissettim. Bunun için kendisine minnettarım.

Merve Uçkaç (02.11.2020)
Gülcem Hanımla eğitimde tanıştım. Kendisi eğitimi veren kişiydi. Anlatımı, yaklaşımı, her soruyu tek tek ilgiyle yanıtlaması çok memnun ediciydi. Hem benim sorduğum soruyu ilgili bir şekilde yanıtladı, hemde diğer arkadaşlarımın sorularını yanıtlama şekli ve yaklaşımını çok beğendim. Samimi bir üslubu var. Ayrıca Mesleki yaklaşımını çok beğendim. Bende terapistim ve Gülcem hanımın yeterince donanımlı olduğu anlaşılıyor. Ayrıca eğitimde gerekli her bilgiyi ve detayı paylaşması çok hoşuma gitti. Kendisini, profesyonel yardım almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum.

S … n (31.05.2019)
Merhabalar benim terk edilmeyle ilgili büyük korkularım vardı. Sevgilimle aramız iyiyken dahi sanki bir anda beni bırakıp gidecek, bende yalnız kalacağım diye bir sürü senaryolar geçiyordu aklımdan. Sevgilim telefonlarıma cevap vermediğinde aşırı kaygılanıyordum. Bu terk edilme korkumdan ben de erkek arkadaşım da çok sıkılmıştı. Gülcem hanıma terapiye giden bir arkadaşım tavsiye etti kendisini. Terapiye başlayalı 6-7 ay olmuştur. Korkularım geçti, sevgilimle aramız daha güzel artık. Kendimi yeni tanımaya başlıyorum sanki. Geçmişte yaşadıklarımı anlamaya başladım. Ama daha gidecek çok yolumuz var biliyorum. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Bence herkes psikolojik destek almalı.

O.B (21.10.2019)
Merhaba, Gülcem Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım ve yaklaşık 2 yıldır terapi yapıyoruz. Onun öncesinde 3 farklı terapi geçmişim olmuştur. Bunlardan en sonuncusunda kullanılan yöntem BDT idi. Fakat bu önceki çalışmalarda temel sorunları çözmek ile ilgili bir adım atamadığımızı şu an rahatlıkla görebiliyorum. Gülcem Hanım ile yaptığımız çalışma da ise hiçbir şey hızlı olmuyor fakat yaptıklarımız kalıcı oluyor. Bunu görüyor ve hissediyorum. Bu sebeble bu terapiden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu bütüncül yöntem ile gerçekten kendinizi tanıyorsunuz. Hislerinizin kökenlerini buluyor ve sebeb-sonuç ilişkisi kurabiliyorsunuz. Bu da kendinizde değişiklik yaratmanıza yol açabiliyor. Söylemde ne kadar kolay görünsede bunları yaparken genelde acı çekiyor ve zorlanıyorsunuz. Bu da işin farklı bir boyutudur. Kolay diyemem fakat verdiğiniz emeğin karşılığını fazlalıkla alıyorsunuz. Örnek olarak kendimi takip etmek için eskiden depresyon ölçeği kullanıyordum. Nerdeyse 8 aydır kullanmıyorum. Çünkü orta seviyedeki depresyonum uzun zamandır yok. Sağlıklı biriyim. Gülcen Hanım buna hayatın işlevsel hala gelmesi diyor. Kullandığı yöntemler; EFT , EMDR ,Dinamik Terapi vs.. dir. Başka yöntemlerde kullanıyor olabilir. Bunlar benim bildiklerimdir. Gülcem Hanım mesafeyi çok iyi tutuyor ve sizi amaçınıza yönlendirmeyi başarıyor. Bu yüzden ona ayrıca teşekkür ederim. Saygılarımla O.B.

Deniz (13.09.2020)
Merhaba. Gülcem Hanım’la tavsiye üzerine tanıştım. Hayatımda tıkandığım bazı noktalar olduğunu fark ettiğimde, kendisiyle psikoterapi seanslarına başlamaya karar verdim. 8 aydır çeşitli tekniklerle psikoterapi yapıyoruz. EFT, EMDR gibi tekniklerin yanında, artık hayatımın bir parçası haline gelen yoga egzersizlerimle uyumlu terapiler bile yaptık. Gülcem Hanım’ın en çok bu yönünü seviyorum sanırım; kişinin kendisini dışa vurabilmesi için doğru anda doğru teknikler uyguluyor. Aynı zamanda ölçülü iletişimi ile farkındalığınızı artırıyor. Seanslarımız kendimi, yaşadıklarımı, çevremi ve olayları daha kolay okumamı sağladı. “Bunu neden yaptım, bu duygu bana nereden geldi ?” sorusunu sormanın önemini öğretti. İletişim hatalarımı gördüm. Diğer taraftan, bana karşı yapılan iletişim hatalarını da gördüm ve bunların bana neler hissettirdiğini yeniden değerlendirdim. İnsan duygularını kabullenmeli, o anda iken yaşamalı. Bu çok önemli, çünkü hayattaki aksiyonları buna göre şekilleniyor. Gülcem Hanım’la çocukluğumu yeniden keşfettim ve bugünüme etkilerini gördüm. Derine ittiğim, beynimde belki çoğu kez itiraf ettiğim ancak yüksek sesle dile getirmekten çekindiğim düşüncelerimi-duygularımı konuştuk. Seanslarda yüzleşmek istemediğim, duygulardan kaçmak istediğim zamanlar da oldu illaki. Ancak bu kaçışın en başta kişinin kendisine bir faydası olmuyor. Kötü duygularınızla yüzleşerek sindire sindire ilerlemek, “kendini bilmek” adına kalıcı çözümler sağlıyor. Gülcem Hanım’la şimdiye kadar kat ettiğimiz yolda içim gayet rahat.

Derya (24-10-2017)
Merhabalar, Gulcem den önce Gulcem den sonra neden böyle bir başlık attım çünkü ben Gülcem hanim ile tanışmadan önce bu hastalığı nasıl yeneceğim iyi olacak miyim diye düşünürken herşeyi akışına bıraktım ve teslim oldum beni bana o kadar net anlattı ki ben her seans sonrası gerçeklerin farkına varım onarmaya başladım ,benim hikayem vertigo ile başladı panik atak yaşamaya başladım şimdi diyorum ki oda ne benim terapiye koşarak gitmemi sağladı öğrenmem gereken gerçekler öğrendim içimdeki beni ortaya çıkardı minnettarım bence danışmanım olduğu için çok şanslıyım her gecen gün terapi odasından daha güçlü çıkıyorum ama sanmayın herşey biranda oldu sabir ve zaman bende çok ağladım hala zaman zaman ağlıyorum duygularımı yaşıyorum çünkü ben insanım sizlerede nacizane tavsiyem gerçekler ile yüzlesin … Gulcem hanımı mutlaka tanımalısınız farkı yaşamadan öğrenemezsiniz.

Bahadır D. (08-04-2016)
Kişinin kendine olan yolculuğundan önce bir kırılma noktası olduğunu düşünüyorum. Böyle bir noktada doğru bir dokunuşun katkısı büyük. Gülcem hanım’la böyle bir vakit tanıştım. Yaklaşık 1,5 yılı aşkın süredir danışanıyım. Geçmişin dün olduğunu, geleceğin bir gizem olduğunu, yaşayabileceğim en güzel zamanın bugün olduğunun tekrar farkına vardım. Herkese tavsiye edebileceğim , sizlere zaman içerisinde kapalı odalarınızı hayatınızın devam eden sürecinde açmanıza yardımcı olacak nadide bir insan. Hayatıma bu süre zarfında aynalık yaptığı için teşekkürlerimi iletiyorum.

İbrahim Özaşır (22.08.2019)
Gülcem Hanımı’ı herkese tavsiye ediyorum. Ben Gülcem Hanıma yeme bozukluğumdan dolayı başvurdum. Kendimi bildim bileli kilolu bir insanım. Hayatım diyet yapmakla geçti. 10 kilo verip 15 kilo aldım. Bu hep böyle devam etti. Kilom giderek arttı. Bunun psikolojik kaynakları olduğunu söyledi diyetisyenim, ben de internet sitelerindeki araştırmalarım sonucu kendisinden randevu alıp gittim. Çok konuşurdum, çok hızlı hareket ederdim, çok hızlı yemek yerdim. Öncelikle bunları konuştuk. Hereketlerimi ve beynimi yavaşlattı. Zamanla yavaş yavaş kilo vermeye başladım. Seanslardan çoğu zaman kötü hissederek çıkıyorum. Ama bunun beni iyileştirdiğini biliyorum. Arkadaş çevrem değişti, yeme alışlkanlığım değişti, aileme sınır koymayı öğrendim. Daha çok para kazanmaya başladım. Her geçen gün terapide daha çok yol aldığımı görüyorum. Çok teşekkür ederim giden kilolarım ve bana ait olmayan kötü duygularım için.

H Ç…(01.11.2020)
Gulcem hocayı bir eğitim vasitasiyla tanıdım, hocadan pandemi sürecinde mesleki eğitimler aldım. Aldığım her eğitimde işinde ne kadar yetkin olduğunu gördüm . Ilgili , işinin ehli ve samimi biri. Alandan biri olarak hocamızın donanımlı olduğunu daha rahat bir şekilde gözlemleyebildim. Iletişim şekli ve yaklaşımı insani rahatlatıyor. Eğitimler sonucunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim yardim almaya ihtiyaç hissettiğimde hocamizi danışman olarak gönül rahatlığıyla secerim

E. .. (01-06-2019)
HİV fobiyle başvurdum kendisine. Bunun bir takıntı hastalığı olduğunu bilmiyordum, terapide öğrendim. Hıv fobiyle ilgili takıntılarım geçtikçe biraz kötü hissetmeye başladım. Aslında çocukluğumda yaşadığım sıkıntılardan kaçmak için hıvle uğraştığımı fark ettim. Hissettiğim kötü duygular ara ara geliyor. Eskisine göre çok iyiyim. Saatlerce internet başından kalkmadığım günleri hatırlıyorum hıv araştırırken, şimdi hepsi geçti. Anıları konuşuyoruz. Çok teşekkür ederim. Saygılar.

M … A … (21-05-2019)
Merhaba ,ben panik atak problemiyle ilgili Gülcem Hanıma başvurdum. Bir yılı aşkın süredir danışanıyım. Panik atak problemim geçti. Artık kriz gelecek, panik atak yaşarsam ne olacak gibi kaygılarım yok. Kendisi çok anlayışlı ve açıksözlü bir kişidir. Onunla konuşamadığım hiçbir konu yok. Panik atak sıkıntım geçtikten sonra hayatımda pek çok değişiklik yapmaya karar verdim. Kendisi bana yol arkadaşlığı yapıyor. Çocukluğumda yaşadığım kötü anıların bugün beni ne kadar çok etkilediğini anladım sayesinde. Kendisine burdan da çok teşekkürlerimi iletiyorum.

V… Ç… (24-05-2019)
Gülcem hanımı ilk telefonla aradım. Kendisi telefon görüşmesinde benimle yarım saate yakın konuştu. Telefonu kapattıktan sonra bir rahatlama hissettim. Anlaşıldığımı ve sorunlarımın çözüleceğini hissettim. Öyle de oldu, uzun zamandır kendisinin danışanıyım. Samimi, içten, dobra bir insandır. Her şeyden önce insandır. Teşekkürler. Her şey için. Hayatımı bana geri verdiğiniz için

CA (24-02-2019)
Merhaba, Gülcem hanımla tanışmamız, oğlumun gitmiş olduğu kreş sayesinde oldu. Oğlum içine kapanıktı. Kendini ifade etmekte zorlanıyordu. Gülcem hanım bu durumun oyun terapisiyle düzelebileceğini belirtti. Konuşmasıyla bana o kadar güven verdi ki, samimiyeti karşısında hiç tereddüt etmeden oyun terapisi almaya karar verdim. 1 yıldır terapiye devam ediyoruz. Gülcem hanımı iyiki tanımışım. Güleryüzlü, sevecen, neşeli bir kişiliğe sahip. Oğlum onun sayesinde çok büyük değişiklikler gösterdi. Sabırla, güvenle, kararlılıkla çok güzel bir yol aldık. Bizim gibi veya başka türlü yardıma ihtiyacı olan herkese Gülcem hanımı tavsiye ederim.Sevgilerimle

Esra Değirmenci (21.03.2021)
Gülcem Hoca’yı düzenlediği seminerler ile dinleme ve tanıma fırsatı buldum. Mesleki bilgisinin derin ve kapsamlı olmasının yanı sıra, bu bilgiyi meslektaşları olarak bizlerle paylaşma konusunda çok cömert olduğunu düşünüyorum. Terapistlik uzun bir yolculuktur. Pek çok eğitimden ve kişinin kendi sürecinden geçmesi donanımlı bir terapist olması açısından oldukça önemlidir. Gülcem Hoca’yı dinleyince bu donanımı fark etmemek mümkün değil. Meslektaşları olarak bizlere sunduğu faydayı, danışanlarına da sunduğundan eminim. Kendisinden öğrendiğim ve meslek hayatıma kattığım pek çok şey için teşekkür ederim. Azim ve başarısının daim olmasını dilerim.

Ayben Demirkaya (28.03.2021)
Psikoterapist Gülcem Yıldırım’ı mesleki eğitimler sırasında eğitim almak , mesleki donanımından yararlanmak nedenleriyle tanıdım . Kendi kişisel gelişimim ve psikoloji bilgilerime çok güzel katkılar sağladım . Kendisinin verdiği online eğitimlere katılmaya devam edeceğim ve tecrübelerinden yararlanarak kendi mesleki gelişimime katkıda bulunmayı istiyorum. Güven veren , bilgiyi tecrübesiyle destekleyen yaklaşımı işe Gülcem Yıldırım ı tavsiye ediyorum. Alanında yetkin, mesleğini en güzel şekilde temsil eden bir uzman .

Feride (17.03.2021)
Gülcem hocayı pandemi döneminde verdiği eğitimlerle tanıdım. O eğitimde paylaşımlarıyla beni etkilemişti. Sonrasında iletişimde kalarak kendisini daha yakından tanıma imkanım oldu. Öncelikle sürekli kendini geliştiren biri olduğu için ilham verici. Kendini daima geliştiren aynı zamanda verdiği eğitimlerle başkalarına da fayda sağlayan daha da önemlisi paylaşmayı ve fayda sağlamayı seven birisi. Severek yaptığı için samimiyeti, içtenliği hemen yakalıyorsunuz:). Bir çok aldığım eğitimlerden daha farklı deneyimler yaşadım Gülcem hocanın verdiği eğitimlerle. Aynı konuyu birkaç kez dinledim kendisinden ama her birinde yeni bir şey öğrendim. Problem ve farkındalık odaklı değil tamamen çözüm odaklı çalışmalar yapmaktadır. Zaten alanda bu yaklaşımıyla farkını ortaya koyduğunu düşünüyorum. Sadece kullandığı sosyal medya hesaplarını takip eden birisinin bile, gülcem hocanın yaptığı paylaşımlardan çok şey öğreneceğini düşünüyorum. Kendisinden çok şey öğrendim, daha çok şey öğrenmeyi umut ediyorum. Sevgilerimle…

Ayşe (16.03.2021)
Gülcem hocamı bundan 7-8 ay önce eğitimleriyle tanıdım. İlk dinlediğimde tarzıyla tam istediğim gibi bir eğitmen ve terapist olduğunu kendisinden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünmüştüm.Öğrenim hayatı ve tamamladığı eğitimlere de bakılırsa mesleki donanımı yadsınamaz. Dinlediğiniz zaman zaten terapide ki ustalığını anlayabiliyorsunuz ve dinledikçe dinlemek, sordukça öğrenmek istiyorsunuz.. Gerek iletişim tarzı gerekse paylaşımcı olması ve hiç bir bilgiyi vermekten sakınmıyor oluşuyla kendine has bir yaklaşımı var.Samimiyetini ayrıca kalpten hissedebiliyorsunuz. Terapistliğe aday birisi olarak diyebilirim ki, eğitim hayatımın yanında bana aslolanı öğreten, ufkumu genişleten, bakış açımı değiştiren Gülcem hocam gibi bir uzmanla iletişimde olmak, eğitimlerine ve süpervizyonlarına katılmak olduğudur. Kendisiyle karşılaştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum ve bütün içtenliğimle kendisine teşekkür ediyorum. Kendi terapi sürecimi rahatlıkla kendisinden düşünürüm. Şüphesiz ki alanınında yetkin birisi ve kendi tarzıyla ön planda.Hem kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarıma hem de profesyonel yardım almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine de mesleki hayatında başarılar diliyorum.

Gülizar (03-04-2021)
Gülcem Hanımı eğitimleri vasıtasıyla tanıdım. Grup eğitimleri ve grup terapilerine katılıyorum. Mesleki anlamda önümü açan ve alternatifleri fark ettiren bir etkisi oldu bende… Alanına hakim ve bilgi paylaşımı konusunda oldukça cömert… Ayrıca nötral bir duruşu var ve bu size hem güvende hissettiriyor hem de belli bir mesafede ancak samimi bir ilişki sunuyor.. Tuhaf geliyor değil mi bunların bir arada olması? Ancak gerçek bu. Deneyimlemekten çekinmeyiniz. Mesafeli, ciddi ve samimi diyebilirim onu tanımlamak için… Online egitim ve terapilerine katıldığım için mekan hakkında bir değerlendirme yapamayacağım..

Ggm (26.12.2020)
sosyal medyadaki paylaşımlarını görerek tanıdım ve biraz takip edip kaliteli içerikli paylaşımlarını beğendikten sonra ulaştım Gülcem Hanıma. Kendisinden ücretli olarak online hizmet alıyorum, bilinçli farkındalık penceresinden bakıyor olması beni çeken şey olmuştu. Terapi sırasında ki bana, kendimi tanımamı ve anlamamı sağlayan soru ve yardımlarının iyileşme sürecimde çok destek olduğunu hissediyorum. Kesinlikle kendisinden terapi almanızı öneririm. Güncel kalabilen. mesafesini ve kalitesini hemen fark edebileceğiniz biri olduğunu düşünüyorum kendisinin. iyi ki var!

Elif (1.12.2020)
Ben Psikolojik danışmanım bizim meslekte eğitimler hiç bitmez sürekli eğitim alırız ve kendimizi yenileriz.Koronadan sonra online eğitimler hayatımıza girdi ve birçok eğitmenden çok farklı konular dinleme avantajımız hızla arttı.Birçok eğitime katılmış birisi olarak Gülcem hocanın eğitimlerini kesinlikle tavsiye ediyorum.Gülcem hoca ile korona dönemi yaptığı ücretsiz eğitimler ile tanıştım.sonra bize bir whatsap grubu kurdu şuan aylık ücretsiz eğitim veriyor ve gruptan eğtimi bize bildiriyor.Gülcem hocam bildiği herşeyi cömert bir şekilde paylaşan nadir eğitmenlerden diye düşünüyorum.Gülcem hocadan ilk dinlediğim eğitim travma eğitimiydi inanılmaz güzeldi farklı bakış açıları sunması somut benzetmeler ile konuya açıklık katması verdiği örnekler ile konu bütünlüğü yerleşiyor.Eğitimlerde bütün sorulara özenle cevap veriyor hiç bir soruyu atlamıyor.bütün meslektaşlarıma tavsiye ederim.

E.U (11.10.2017)
Gülcem Hanım’a 2 yıl önce arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Annem babam ben 7 yasindayken ayrildi. Su anda 29 yaşindayim.Çocukluktan gelen bazı sorunlarımı aşamamıştım. İlk geldigim zaman bunlari anlatmaktan cekinecegimi dusundum ama sandigim gibi olmadi. Gülcem hanım karsisindaki insani cok hizli bir sekilde anlayan ve her seansta beni sasirtan bir psikolog. Empati kurma yetenegi cok iyi. Benim ihtiyacimi anlayip sorunumun cozumunde bana yol gosteren yoluma isik olan mucize gibi bir insan. Kendisi cok guler yuzlu, sevecen, yargilamayan , elestirmeyen hep neden boyle oldu bunu nasil cozeriz diyen bir insan. Arkadasim cok memnun kaldigini hayatindaki sorunlarin cozuldugunu ve artik baska bir insan oldugunu soyleyerek tavsiye etmisti gùlcem hanimi bana. Ona her firsatta tesekkur ediyorum. İyi ki tanimisim kendisini. Bende ihtiyaci olan herkese tavsiye ediyorum. Annemle babam ayrildiktan sonra yasadigim duygular omur boyu gecmeyecek saniyordum. Yanilmisim. Cok cok tesekkur ediyorum burdan kendisine de.

Merve (01.11.2020)
Gülcem Hanımla eğitimde tanıştım. Kendisi eğitimi veren kişiydi. Anlatımı, yaklaşımı, her soruyu tek tek ilgiyle yanıtlaması çok memnun ediciydi. Hem benim sorduğum soruyu ilgili bir şekilde yanıtladı, hemde diğer arkadaşlarımın sorularını yanıtlama şekli ve yaklaşımını çok beğendim. Samimi bir üslubu var. Ayrıca Mesleki yaklaşımını çok beğendim. Bende terapistim ve Gülcem hanımın yeterince donanımlı olduğu anlaşılıyor. Ayrıca eğitimde gerekli her bilgiyi ve detayı paylaşması çok hoşuma gitti. Kendisini, profesyonel yardım almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum.

Tugba (30-11-2018 )
Merhabalar, Gulcem hanim bugune kadar gordugum en basarili psikoterapistlerden biridir. Kendisi hem meslektasim hem örnek aldigim birisi.Alaninda alinabilecek en iyi egitimleri almis. Aldigi egitimlere ilaveten yaptigi hem pdr ‘de hem Klinik Psikolojideki yuksek lisansla bence yasitlarina gore cok uzun bir yol katetmis. Hem egitimleri hem de profesyonelligi oldukca basarili. Seans aralarinda Gulcem Hanimla sohbet etme sansim oluyor. Terapiyle ilgili bana cok kritik, onemli, kimseden duymadigim bilgiler veriyor. Kendisini hem tavsiye ediyorum hem de mesleki hayatinda basarilarinin devamini diliyorum. Bir terapist adayi olayi bana cok faydasi oldu. Danisanlarinin cok sansli oldugunu dusunuyorum.

B ….. (07-02-2019)
Gülcem Hanım’a bir tavsiye üzerine gitmiştim.Memnun kaldım kendisinden.Görüşmelerimizden sonra belli bir dönem çok baskın olarak yaşadığım sıkıntılardan sıyrıldım.Net bir iletişimiz vardı. İki taraf da açıklıkla konuşabiliyordu.Benim ilk deneyimimdi ama benim için değişik bir deneyim oldu.Yaklaşımı gayet iyiydi.Danışan takibi güzeldi.Telefonla aradığı günler de olmuştu.Herkese tavsiye ederim kendisini.

C …. (03-02-2019)
Ben tavsiye üzerine gittim kendisine.Görüşmelerimizden sonra eskiye nazaran daha iyiydim.Beni anlayabilmesi güzeldi.Yaklaşımı içten ve samimiydi. Ona güvenebiliyordum. Ben kendisinden memnun kaldım. Genç olması da benim için daha iyiydi.Daha iyi anlıyorduk birbirimizi.Arkadaş gibiydik kendisiyle.Çok sırdaş biri.Herkese tavsiye ediyorum

Yavuz Şimşek (21.09.2020)
Sn Gülcem Yıldırım’ ın psikoloji konusundaki yaklaşımları , çözüm odaklı bakış açısı, gereği kadarını yapmayı bilmesi , üretkenliği ve özellikle de çocukların ergenlerin hayatlarının başlangıçlarinda yaşadıkları şeylerin ileriyi nasıl etkilediği konusunda verdiği önemin çok empatik olduğunu düşündüğüm için tavsiye ediyorum. YouTube üzerinde merak ettiğiniz sık rastlanan insanı sorunlarımıza cevap buldum. İnstagram üzerinde bazen yazdığı kısa mesajları , yaptığı güzel alıntıları kendisinden izin alarak kullandım ve öğrencilerim için de çok faydalı olduğunu düşündüm. Kendisinin bu tür katkılarının karşılık beklemeden yapılan sosyal sorumluluklar olduğunu düşündüğüm , başka türlü reklamlar da yapabilecekken ücretsiz fayda sağlayabilecek halka açık çalışmalarından dolayı tavsiye ediyorum. Ayrıca kendisinin canlı yayınlarını takip ediyorum ve çok fikir açıcı kendimi geliştirmeye çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

G ….. (31-01-2019)
Gülcem Hanım’la tanıdık vasıtasıyla önce görüştük. Ondan sonra memnun kaldığım için devamlı görüşme sağladık. İyi yönde gelişmeler kaydettik.Yardımcı oldular bana. Gülcem Hanım’ın akıcı bir konuşması var ve bu konuda çok etkili oluyor. Seasnlarımızdan memnunduk. Desteği bizim için yeterli oldu.Şu an devam etmiyoruz.Danışmak isteyenlere tavsiye ederiz.

H ….. (30-01-2019)
Gülcem Hanım’dan memnunum.Bir dost bir arkadaş gibi yaklaştı.Kendisine internet üzerinden ulaşmıştım.İyi bir arkadaşlığımız olduğunu düşünüyorum. Olumlu gelişmeler gözlemledik.Çözüm bulması,arkadaşca dostça yaklaşması güzeldi.Gayet başarılı,iyi,hoş bir bayan kendisi.Her şey gayet güzel geçti.Tavsiye ederim.

Psk.Dnş.Mehmet Akif AYDIN (08-01-2018 )
Merhabalar herkese, Gülcem Yıldırım hocamla birlikte aldığımız psikoterapi eğitimlerinde tanıştık. Gerek yaptığı katkılar gerekse yorumları alan hakimiyeti hakkında öncelikle olumlu bir intiba bırakıyor. Danışmanlarına karşı saygısı ve nezaketi, kişilik bozukluklarına karşı bilgisinin çok iyi olması, uzun süreli eğitimlere istikrarlı ilgisi ile mesleki tecrübesinin gündem güne artması ile kendisini tercih etmenizi sağlayacak diğer hususlardır. Yine bende oluşturduğu intiba Empatik, iyi bir neden sonuç (analiz) okuyucu, dengeli, duyarlı ve mesleğini severek yapan biri olmasıdır. Kendisinin bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum ve herkese tavsiye ediyorum…

Zeynep (19-08-2017)
Merhaba ben zeynep gulcem hanım la bir krej de danistim güzel ve güler yuzlu birisi dir karşındaki insana güven verren huzur veren birisidir benim iki yaşında bir oğul vardı şimdi üç oldu benim yakışıklı oğluma otizm danızi koydular ama yolun başında da erken mis gulcem hanım la danisdigimda o bana yardımcı oldu hem krej de hemde onun terapi merkezin de sogalsin çok zorluk lar çektim oğlum konuşmuyor ve dönen çizimlere tepki veriyordu kendi etrafında dönüyor çamaşır makinesi bakıp kafasını sağlıyordu terapi ye gitmeye başladığından beri çok iyi gulcem hocamız onunla oyunlar oynuyor onun iç dünyasında giriyor du nerde zorun yaşadığı nı çözüyor du ama baya yol katletti hersey için teşekkürler ederim ona ben şimdi çok mutluyum oğlum artık koşuyor ne istediğini biliyor Halan terapi mız ve krejimiz devam ediyor sevgili lerle

Ve … (10-11-2017)
Gülcem Hanım’a 2 yıl önce arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Annem babam ben 7 yasindayken ayrildi. Su anda 29 yasindayim. Cocukluktan gelen bazi sorunlarimi asamamistim. İlk geldigim zaman bunlari anlatmaktan cekinecegimi dusundum ama sandigim gibi olmadi. Gülcem hanım karsisindaki insani cok hizli bir sekilde anlayan ve her seansta beni sasirtan bir psikolog. Empati kurma yetenegi cok iyi. Benim ihtiyacimi anlayip sorunumun cozumunde bana yol gosteren yoluma isik olan mucize gibi bir insan. Kendisi cok guler yuzlu, sevecen, yargilamayan , elestirmeyen hep neden boyle oldu bunu nasil cozeriz diyen bir insan. Arkadasim cok memnun kaldigini hayatindaki sorunlarin cozuldugunu ve artik baska bir insan oldugunu soyleyerek tavsiye etmisti gùlcem hanimi bana. Ona her firsatta tesekkur ediyorum. İyi ki tanimisim kendisini. Bende ihtiyaci olan herkese tavsiye ediyorum. Annemle babam ayrildiktan sonra yasadigim duygular omur boyu gecmeyecek saniyordum. Yanilmisim. Cok cok tesekkur ediyorum burdan kendisine de .

Hande (12-10-2017 )
Merhaba. Uzman psk Gülcem hanımla bir süredir tanışıyoruz. Kendisi gayet içten samimi egolarından arınmış şahane bir insan. İlk karşılaştığınız andan itibaren aradığınız o güven duygusunu size verebilen, karanlığınıza ışık tutabilecek çocuklarınıza yol haritası çizip sıkıntılarına derman olacak, duygularınızı ve beklentilerinizi karşılayabilecek eğitim,tecrübe,bilgi yetisine sahip bir uzman. İnsanın duygularını ruhunu birine açması çok zor.Ama Gülcem hanımla bu yolculuk sanıldığından daha kolay. İş disiplinine fazlasıyla sahip, kendini geliştirmeye oldukça açık biri. Kendisini tanıdığınızda yada danışanı olduğunuzda bunları ve bu düşüncelerden çok daha fazlasını taşıyacağınıza eminim. Bi terapist olarak danışanın mahremine duyduğu dikkat ve özveriyide söylemeden geçemiyeceğim. İhtiyacı olan, yönünü kaybetmiş herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Hülya (18-08-2017 )
Gülcem hanımla 6 yıldır beraber aynı kurumda çalışıyoruz. Kendisi çalışkan, azimli, araştırmacı ve kısa sürede insanların güvenini kazanan biridir. Kendisi işine değer veren daima profesyonelce çalışan ve daima kendini yenileyen bir uzmandır. İçten ve samimi tavırları ile karşısındakine güven veren bir yapıya sahiptir. Alandaki yeni gelişmeleri sürekli takip etmekte kendini yenilemekte ve danışanlarına öğrendiklerini çok rahat aktarabilmektedir. Çok iyi uzmanlardan da eğitimler alarak, bu eğitimleri kendi çalışmalarına entegre etmiştir. Ayrıca meslek etiğine dikkat ederek, oldukça disiplinli çalışmaktadır. Tereddüt etmeden psikolojik yardım alınabilecek deneyimli ve alanına hakim bir uzmandır. Yardıma ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla Gülcem Hanımı tavsiye ediyorum.

Doç. Dr. Tarık Emre Yıldırım (18-04-2017)
Psk. Gülcem Yıldırım’ı birlikte katıldığımız seminerlerde ve yaptığımız görüşmelerde tanıdım. Kendisi bir pskikolog olarak olayların arka planını hızlı kavrayıp çözümlemesi ve kolay uygulanabilir pratik önerilerde bulunmasıyla beni etkiledi. Gülcem Hanımı mesleğine sadık, alanında içgörüye sahip, danışanın hızlı olarak fayda görmesini hedefleyen bir profesyonel olarak görüyorum. Gülcem Yıldırım’ı bir terapist olarak gönül rahatlığıyla danışma hizmeti almak isteyenlere öneririm. Mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle, Doç Dr. Tarık Emre Yıldırım

Uz. Psk. Dnş. Eyüp Sarı (22-11-2016 )
Gülcem ile aynı psikolojik danışmanlık merkezinde çalışıyoruz. Seans aralarındaki sohbetlerimizde işine olan aşkını, öğrenmeye karşı merakını ve işbirliğine yatkın duruşunu her halukarda hissettiren birisi. Güven verici, dingin yapısı da gözlemlediğim diğer özellikleri. Bireysel Psikoterapi alanında, psikodinamik yaklaşımda epey yol katetmiş bir profesyoneldir. Yetişkin sorunları üzerine bir uzman arayışında iseniz, mutlak tavsiye edebileceğim bir psikoterapisttir. Başarılarının devamını dilerim arkadaşım…

Uzm.Psk.Yusuf ÜLKER (06-10-2016)
Gülcem Yıldırım kendisini tanımaktan gurur duyduğum bir meslektaşımdır. Kendisiyle beraber eğitimlere katıldık. Bilgi birikimi ile beni her daim etkilemiştir. Meslekle ilgili doymak bilmeyen bir öğrenme arzusu vardır. Meraklı araştıran hızla öğrenen ve kıvrak zekasıyla bu mesleği en iyi anlamda icra edenlerdendir. Güler yüzü, konuşkan tavrı ile danışanlarına güvenli bir ortam sunduğunu biliyorum. Kendisini bu alanda yardım isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Uzm.Psk.Abdullah ALPASLAN (18-09-2016)
Sevgili Gülcem hanım ile uzun zamandır tanışıyoruz. Mesleki olarak katıldığımız bir kaç eğitim programında ve yüksek lisans programında beraberdik. Aynı zamanda iş arkadaşımdır kendisi. Her şeyden önce karşısındaki kişiye verdiği değer ve sıcak sohbeti ile kendinizi yakın hissedebileceğiniz birisi. İlk andan itibaren bu yakınlığı hissederek kendinizi güvende hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Aynı zamanda mesleki olarak kendini geliştirmeye yönelik aldığı eğitimler ile sürekli bilgilerini yenilemekte ve danışanlarına faydalı olmak adına yoğun bir çaba harcamakta. Onu mesleğinde iyi’lerden yapan şey de bu çabası ve bitmek bilmeyen enerjisi. İstanbul’da bir psikoterapist’e ihtiyacınız varsa Gülcem hanımı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. sevgiler

Psk.Dnş.Buşra TATARİ ÇELİK (15-10-2015)
Gülcem Hanım’la Bütüncül Psikoterapi Eğitiminde tanıştık. Kendisiyle ilk karşılaştığımda güleryüzlü, samimi, sempatik tavırları bende olumlu bir intiba bırakmıştı. Öğrenme isteği ve gayretine hayran kalmış, zaman içinde de mesleki birikimi ve tecrübesiyle genç yaşına rağmen ciddi bir ilerleme katederek bir meslektaş olarak takdirimi kazanmıştır. Kendi farkındalık ve değişim yolunuzda güvenli bir seyahat etmek istiyorsanız, Gülcem Hanım doğru bir yol arkadaşı olacaktır. Kendisini ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.

Dr.Necla KOÇAK (04-10-2015)
Gülcem ile birlikte 3 yıl devam ettiğimiz Bütüncül Psikoterapi eğitiminde tanıştık.İlk tanıştığımızda samimiliği,gülen yüzü ve mütevazı görünüşü dikkatimi çekmişti.Zaman içerisinde onu tanıdıkça kendi değişimi ve gelişimine harcadığı enerjiye hayran kaldığımı belirtmem gerekir.İnsanın isterse mesleğinde nasıl bir ilerleme kaydedeceğinin benim için canlı bir kanıtı adeta.Okumaya ve bilgiye açlığının onu çok daha iyi yerlere getireceğini şimdiden görür gibiyim.Şanslı olduklarını düşündüğüm danışanlarınla yolun açık olsun arkadaşım.

Uzm.Psk.Alpaslan KESKİN (03-10-2015)
PDR alanında yaptığı yüksek lisans ile alana uzman olarak katıldıktan sonra aldığı özel eğitimlerle ve tekrar Klinik Psikoloji master programiyla kendini geliştirmiştir. Kisa zamanda cesitli televizyon programlarina katilmasindaki girisimciligi takdire sayandir. Ayrica cocuklar konusunda ki deneyimi meslegine ciddi katki sagladigini gozlemlemekteyim. Kendisini yine beraber aldigimiz bütüncül psikoterapi egitiminde tanimis oldum. Alandaki azmi banada örnek olmuştur. Psikolojik danismanlik alaninda kendisine başarılar dilerim.

Azim Şengül (03-10-2015 )
Merhabalar…Gülcem hanımla beraber aldığımız bir eğitimde tanıştık. ilgili, meraklı, sakin ve dingin bir yapıya sahiptir. Bu yapısıyla muhatabını da rahatlatır. mesleki başarısının arkasında insanı anlamaya dair derin merakının olduğunu düşünüyorum. çok kitap okuyan ve araştıran bir bilim insanı. terapiyi tüm hayatına yaymış, hayatı anlayarak, hissederek yaşayan bir terapist…diğer uzmanlara göre daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. insanlara hayatı kavrama, daha kaliteli yaşama konusunda destek olmak, kafa yormak, düşünmek, irdelemek ona büyük keyif verir. insancıl, sıcak kanlı, huzur vericidir. danışanlarının gönül rahatlığıyla hizmet alabileceği güvenli bir liman…

ARZU (23-07-2015)
Merhaba Gülcem hanımdan önce iki terapiste gittim ve çok mutsuzdum. Eşim geceleri geç saatlere kadar eğlence mekanlarına gidiyor eve sabaha karşı geliyor ve sürekli beni aldatıyordu. İki çocuğum var, 20 yıllık bir evliliğim var. Ev düzeni, temizlik, iş hayatı hepsinde mükemmel olduğumu düşünürken nasıl oluyor da eşim bunları bana yapıyor diye kendi kendime içinden çıkılmaz bir duruma geldim.Daha önce gittiğim terapilerin faydasını görmedim. Gülcem hanım beni çok iyi dinliyor, beni anlıyor, benim için çok uğraşıyor kendimi onun yanında özel hissediyorum, bence bana özel bir terapi uyguluyor. Bir buçuk yıldır gidiyorum her hafta, bana çok iyi geldi.Neden bu raddeye geldi herşey bunu görmemi sağladı geçmişimden gelen travmalrın bugün benim hayatımda nelere sebep olduğunu gördüm. Seanslarda bazen o kadar şaşırıyorumki bu muymuş diyorum hemen o problemi halletmeye koyuluyorum. Kendisini tavsiye ediyorum herkese. Mİnnettarım. Her şey iyi gidecek dedi her daim umut ettim umudumu hiç yitirmedim. Şu an çok daha iyiyim.O çok iyi bir psikolog ve güzel insan.

Yakup (28-03-2015)
Gülcem Hanım, bireylerin öz benliklerini keşfetmelerine yönelik ve ruhsal anlamda hayatımızı anlamlandırmak adına çıktığımız Bütüncül Psikoterapi Eğitimleri yolculuğundan tanıdığım bir arkadaşımdır. Kendisi, tanıştığımız andan itibaren yaşamımızda bir şeylerin elde edilmesiyle ilgili zamansal geç kalmışlığın, hayatımızdaki bir takım başarıların ve çalışmaların önüne geçemeyeceğini ifade eden canlı bir örnektir. şeffaf, güler yüzlü, samimi ve içten tavırlarıyla karşıdaki kişide güven oluşturan; alanındaki değişimleri ve çalışmaları yakından takip edip almış olduğu eğitimlerle farklı problem alanlarına farklı persfektiflerden bakabilecek donanımının olduğu bir terapisttir. Ruhsal, eğitsel ve mesleki anlamda danışmanlık hizmeti almak isteyen İstanbul ve civarındaki kişilere önerebileceğim bir isimdir. İnsanın iç dünyasını anlamak için çıktığımız keyifli psikoterapi yolculuğunda başarılar dilerim arkadaşım sağlıcakla.

Uzm.Psk.Necdet DÖNMEZ (13-02-2015)
Gülcem Hanımla aldığımız psikoterapi eğitimlerinde tanıştık. Bu eğitimlerde kendisini yakından tanıma fırsatım oldu ve bu eğitimler arkadaşlığımızın, dostluğumuzun gelişmesine vesile oldu. Mesleki anlamda her geçen gün kendini yenileyen, kuramsal bilgisi üst düzeyde olan, bu bilgilerini uygulamalarında ustalıkla kullanan bir terapisttir. Alandaki yenilikleri takip eden ve bunu etrafındakilerle paylaşan bir yapıya sahiptir. Kendisi güleryüzlü, insancıl ve yaşam enerjisi üst seviyede olan biridir. Konuşmaya başladığınız anda samimiyetini ve sıcak kanlılığını hissedersiniz. Mesleki anlamda çalışkanlığı ve üretkenliği üst seviyededir. Psikolojik desteğe ihtiyacı olanlar psikolojik yardım almak isteyenler gönül rahatlığıyla ona başvurabilirler.

Psk.Dnş.Yusuf KÖSE (06-02-2015)
Gülcem Hanımı beraberce katıldığımız Bütüncül Psikoterapi Eğitiminden tanıyorum. Gülcem hanım, psikoterapi alanında kendisini gayet iyi yetiştirmiş, bu alandaki gelişmeleri ve eğitimleri takip eden, alanda yazılmış olan kitapları büyük bir iştahla okuyan, bilgilerini dostlarıyla paylaşmaktan çekinmeyen, empatik, doğal ve sıcakkanlı bir terapisttir. Kendisinin bu alanda çok iyi işler yapacağına inanıyorum. İstanbul civarında terapist arayan herkese kendisini rahatlıkla önerebilirim.

NT (24-12-2014)

Mesleğimi seçmek, nerdeyim neler yapabilirimin cevabını bulmak için gittiğim bir seminerde tanıştım Gülcem Hanımla. İlk gördüğümde çok sempatik, enerjik olduğunu düşündüm. 17 yaşındayım ve tam da aradığım bu dedim. hangi mesleği seçeceğime karar vermek çok zordu benim için bir ömür boyu aynı işi yapacağım ve ailemin istediği alanlarla benimki arasında gidip geliyordum. uyku sorunlarım, tırnak yeme sorunum ve sıkıntılarım artmıştı. Sık sık midem bulanıyordu. ailemle Gülcem hanıma terapiye gitme konusunda anlaştım. Düşündüklerimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım. Sorunlarım yavaş yavaş kayboldu. şimdi ise artık ne istediğimi çok iyi biliyorum. Kendisini çok çok tavsiye ediyorum. Böyle genç ve dinamik biri ile terapi yapmak benim için bir hayaldi. Kendisine buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Bengu (14-12-2014)
Merhaba ben cok zor bir zamanımda gulcem hanımla tanıstım.kendısı unıversıteden bır arkadasımın arkadası olur. Arkadasımın tavsıyesıyle gıttım ve tanıstıgım gune sukredıyorum. Yogun bır baskı vardı uzerımde hayatım ıcın karar vermem gereken bır yol ayrımımdaydım bana gore. Uzun suren bır ilişkim vardı, cok yogun kıskanclık nobetlerı ve bırbırımızı uzmekten baska hıc bır sey yapamadıgım bır adamla bırlıkteydım.kendımı boslukta suruklenıyormus gıbı hıssettıgım bır donemde ıyı bır terapıst arayısına gıttım.arkadasım tavsıye ettıkten sonra cw sıne baktım. Aldıgı egıtımler ve genc olması klinigin kolay ulaşabılecegim bir yerde olması da onemliydi benim icin.Gulcem hanım yolumu aydınlattı ve beni ıcınde bulundugum kaostan cıkardı.bır yıldır her hafta gıdıyorum.cok memnunum.herkese tavsıye edıyorum.

aezs (01-07-2014)
Selamün aleyküm dilerim bu yazım size ışık tutabilir .cünkü ben bazı yasadıgım gergınlikler sonucunda ani ve acil karar ile pedogog arar iken ve pc de arastırırken uzmanları kısaca tanıyıp alanlarına bakarken Gülcem Yıldırım hanımefendiyi gördüm ..Pedagog ve terapist olusu genç olması çünkü ilk etapta kızlarım için araştırıyordum …Bilgilerinden tel nosuna ulaştım ve sabah ilk olarak görüşmemi yapıp randevumu aldım…Gülcem hanımla ilk görüşmemize kızlarımla gittim tanıştık fikirlerimi beklentilerimi durumumu rahatlıkla anlatabildim ,resimden seçtiğim bi terapistti ve asla pişman olmadıgım aksine her geçen gün daha çok memnun kaldığım genç sevimli güzel bir hanımefendi ile birlikte yola devam etmekten vede devam ediceyimden dolayı ben çok memnunum.Dilerim ve inanıyorum ki daha güzel yarınlara birlikte adım atacagız …psikolaji ensitüsü klniğinde Bakırköyde olmasıda ve ortamından da memnunum huzur veren bir ortam kesinlikle canı gönülden tavsiye edebilirim…[ayrıca Gülcem Yıldırım hanımefendiye bizlere sunduğu özel desteğinden dolayıda çok çok teşekkür ederim.]Sevgi ve saygılarımla herşey gönlünüzce olsun…

Psk.Dnş.Şanver YEREBAKAN (19-03-2014 )
Merhabalar…. Gülcem hanımla psikoterapi alanında beraber katıldığımız bir eğitimde tanıştık. Çocuk gelişimi ile psikoterapiyi hem formasyonunda hem de psikoterapi alanında aldığı eğitimlerde bütünleştirmeyi amaç edinen Gülcem hanımı çocuklarıyla ilgili problem yaşayan kişilere tavsiye ederim. Psikoterapi alanına karşı olan ilgisi ve kendini geliştirme ve yenileme konusundaki azmi ile takdire şayan olan Gülcem hanıma, meslek hayatında başarılar dilerim…

N … A … (20.08.2019)
Kardeşim için Dikkat Eksikliği ve Disleksi tanısıyla başvurduk. Daha önce başka bir yere götürdük ve hiçbir yol kat edememiştik. Gülcem hanıma ilk gittiğimizde açıkçası çok da umutlu değildim. Sadece üzerimize düşeni yapalım diye götürdük. Ama daha ilk görüşmede güven verdiler. Uzman Klinik Psikolog Gülcem Yıldırım gerçekten çok net ve bilimsel konuştu. 40 seans gibi uzun bir süreçti. Çok gayret gösterdiler ve çok emek verdiler. Belli bir yerden sonra ailemiz gibi oldular. Bu süreçte hep destek oldular ve iletişimde kaldılar.

40 seansın sonunda 4. sınıftaki kardeşim okumayı ve yazmayı öğrendi ve dikkati belirgin bir şekilde arttı.
Teşekkür ederiz Gülcem Hanım

Rüştü (03-02-2014)
Gülcem benim uzun yıllardır tanıdığım çok samimi bir dostum. Alanında gerekli olan bütün eğitimleri aldı. Yıllardır eğitim alıyor kendini geliştirmek için hala da eğitim almaya devam ediyor. Onun bu çalışma aşkına ve şevkine hayranım. Mesleğini çok seviyor özellikle çocuklar konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Çocukların dilinden çok iyi anlıyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum ve arkadaşımı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.